http://icoder.net.ua/load/load ... a.zip
Власне,за проханням народу переклав JohnCMS на українську мову, а саме версія 3.0 оскільки на початок перекладу вона була найновіша(перклад апдейтора до 3.1 уже розпочато,відповідно чекайте у найближчому майбутньому свіжу версію).
Умови розповсюдження даної модифікаці відповідають умовам росповсюдження офіційної системи управління JohnCMS.
Ну і прохання особисто від _endrju_(гг тобто від мене) :
якщо вам не байдужий розвиток українського вапу не видаляйте по можливості посилання на наш сайт навіть після двух місяців ,
після встановлення системи(сорі за тавтологію),все таки я потратив свій особистий час на переклад системи,якою сам не користуюсь(нетому що вона погана, а тому що у нас своя унікальна є) та що я пишу ви й самі все розумієте.
Я не проводив ніяких модифікацій ,за виключенням переписаних правил трансліту що дозволяє використовувати Українську абетку під час реєстрації ніку.
Подальша підтримка українізованої версії буде надаватись.
Прохання при виявлені будь якого роду помилок пов'язаних з перекладом, чи неточностей перекладу , прохання, повідомте про це автору модифікації,ми постараємось негайно усунути проблемко.
Планується перклад україською найактуальніших додаткових модів для JohnCMS.